اتحادیهی بینالمللی مخابرات گزارش جدید خود را در مورد وضعیت اینترنت و بهصورت کلی نفوذ فناوری در کشورهای مختلف منتشر کرده که نشان از رشد شاخص توسعهی ایران در این ردهبندی طی سال ۲۰۱۶ میلادی دارد. ایران موفق شده تا با افزایش شاخص توسعهی خود در حوزهی ICT از ۴.۶۶ در سال ۲۰۱۵ میلادی به ۴.۹۹ در سال ۲۰۱۶، بهبود رتبهی یک پلهای داشته باشد.
همانطور که در نمودار پایین نیز میتوانید به روشنی ببینید، ایران در شماری از فاکتورها شاهد رشد بوده که از جملهی آنها میتوان به افزایش تعداد مشترکان تلفنهای موبایل اشاره کرد. همچنین در طول سال ۲۰۱۶ تعداد مشترکان اینترنت موبایل نیز افزایش چشمگیری داشته، بهطوریکه در نمودار نیز مشهود است، میتوان این فاکتور را از جملهی مواردی خواند که بیشترین افزایش را داشته است.
در ادامه شماری از آمارها و شاخصهای ارائه شده توسط اتحادیه بینالمللی مخابرات را براساس جمعیت ۷۹٫۴۷۶٫۳۰۸ نفری ایران ارائه میکنیم:
- به ازای هر ۱۰۰ نفر، ۳۸.۲۷ خط ثابت تلفن
- به ازای هر ۱۰۰ نفر، ۹۳.۳۸ مشترک تلفن همراه
- به ازای هر مشترک اینترنت، ۸٫۵۰۲.۱۶ بیت در ثانیه پهنای باند طی سال ۲۰۱۶ اختصاص یافته است.
- ۵۳.۴۰ درصد از خانوادههای ایرانی رایانه دارند
- دسترسی ۵۲.۱۸ درصد از خانوادههای ایرانی به اینترنت
اتحادیه بین المللی مخابرات همچنین اطلاعات دیگری را نیز ارائه کرده که برای مثال میتوان به نفوذ ۴۴.۰۸ درصدی اینترنت اشاره کرد. از هر ۱۰۰ نفر، ۱۰.۸۶ نفر به اینترنت ثابت دسترسی دارند. ضمنا از هر ۱۰۰ نفر ۲۰.۰۲ نفر نیز مشترک اینترنت موبایل هستند.
ایران موفق شده تا در گزارش اتحادیهی بین المللی مخابرات با در اختیار گرفتن شاخص توسعهی ۴.۹۹ در رتبهی سیزدهم منطقهی آسیا و اقیانوسیه قرار گیرد. هرچند ایران موفق شده تا رتبهی خود را در طول سال میلادی ۲۰۱۶ بهبود ببخشد، اما شاخص ایران در مقایسه با کشورهای عرب حوزهی خلیج فارس زیاد خوب نیست.
مشاهده پست مشابه :
یوبی سافت و چالش مصر باستان! – یوبی سافت چگونه مصر باستان را طراحی کرد ؟