الجیجی ۶ به طور پیش فرض به دستیار دیجیتالی گوگلیا همان Google Assistant مجهز شده است. این دستیار دیجیتالی، قابلیتهای ویژهای را برای جستجو در اینترنت، اجرای برنامههای مورد علاقه کاربر و همچنین دریافت پاسخ پرسشها، پیش روی کاربران قرار میدهد. با وجود این، پیش از آنکه بتوانید از گوگل اسیستنت روی LG G6استفاده کنید باید راهاندازی این سرویس را در دستور کار قرار دهید.
برای اولینباری که اپلیکیشن گوگل ( Google App) را اجرا میکنید، پیغامی مبنی بر تنظیم گوگل اسیستنت پیش روی شما قرار گیرد. در مرحلهی بعدی باید گزینهی Get Started را لمس کنید تا به گوگل اسیستنت در تشخیص صدای خود کمک کنید.
در مرحله بعدی با گفتن عبارت Ok,Google برای سه مرتبه پشت سر هم میتوانید نحوهی تلفظ کلمات را برای گوگل اسیستنت مشخص کنید.
فعال کردن قابلیت Trusted Voice گام بعدی است که امکان اجرای گوگل اسیستنت را در حالتی که گوشی شما قفل است نیز فراهم میکند. درنظر داشته باشید که فعال کردن قابلیت Trusted Voice میتواند مشکلات امنیتی احتمالی را هم به همراه داشته باشد. با تکمیل این فرایند میتوانید گوگل اسیستنت را در هر زمانی با گفتن عبارت OK, Google فراخوان کنید.
با اجرای گوگل اسیستنت میتوانید از مجموعه متنوعی از فرامین صوتی استفاده کنید. به عنوان مثال میتوانید از گوگل اسیستنت سوال کنید که تیم مورد علاقه شما چه زمانی مسابقه خواهد داشت. علاوه بر این میتوانید سوالهای دقیق و خاصتری را در خصوص وضعیت آب و هوا برای موقعیت مکانی خاص یا بازهی زمانی مشخصی مطرح کنید.
امکان اجرای گوگل اسیستنت بدون استفاده از فرامین صوتی هم وجود دارد. به این منظور کافی است کلید هوم را لمس کرده و نگه دارید. پس از این میتوانید فرمان صوتی خود را به گوش دستیار دیجیتالی گوگل برسانید. بعد از اجرای اسیستنت میتوانید صفحه جستجوی کلیدواژهها و مفاهیم ترکیبی که پیش از این در قالب Google Now on Tap پیش روی شما قرار میگرفت را نیز فراخوان کنید.
با کشیدن انگشت از قسمت پایین به بالای صفحهنمایش نیز گوگل امکان انتخاب کارتهای اطلاعاتی مرتبط با محتوای موجود روی صفحه نمایش را میسر خواهد ساخت.
اگر این قابلیتها نظر شما را جلب نمیکنند امکان غیرفعال کردن آنها نیز وجود دارد. به این منظور کافی است با لمس اپلیکیشن گوگل، گزینه Settings و پس از آن Google Assistant را لمس کرده و با رفتن به قسمت تنظیمات، پیمایش را به سمت پایین صفحهنمایش انجام داده و با استفاده از المان کشویی، گوگل اسکرین و جستجوی مفاهیم ترکیبی را فعال یا غیرفعال کنید.
در نظر داشته باشید که گوگل اسیستنت قابلیتهای جذاب و متفاوتی را پیش روی شما قرار میدهد اما نکته اساسی در بهرهمندی کامل از قابلیتهای این سرویس، طرح پرسشهای متفاوت، تعامل هرچه بیشتر با قابلیتهای متفاوت و سرک کشیدن به بخشهای مختلف این راهکار جذاب است.
مشاهده پست مشابه :
مصاحبه با حسین همت پور ادمین موفق کانال تلگرامی ۹۰