هایپرلوپدر حال حاضر در مرحلهی آزمایشهای اولیه با سرعت پایین است و در سال ۲۰۲۱ به بهرهبرداری خواهد رسید. تیم برندهی امسال در رقابت جهانی هایپرلوپ اسپیس ایکس ، از کشور هلند بود و یک محل اولیهی آزمایشی هم برای انجام پروژهی پیشنهادی ساخته است. هدف این تیم اجرای هایپرلوپیاست که در سال ۲۰۲۱ شهرهای آمستردام و پاریس را به هم متصل خواهد کرد.
اینگونه به نظر میرسد که هلند بهزودی بهعنوان سومین کشور اروپایی دارای هایپرلوپ شناخته میشود و به جمع کشورهای اسلواکی و جمهوری چک خواهد پیوست.
یک تیم هلندی از دانشگاه فنی دلف، در رقابت امسال اسپیسایکس برای ساخت نسل بعدی تکنولوژی حمل و نقل بسیار سریع برنده شد. این تیم یک مرکز آزمایشی کامل را نیز راهاندازی کرده است.
رؤیای این گروه هلندی را استارتاپ تکنولوژی Hardt Global Mobility با مشارکت دانشگاه دلف، راه آهن ملی هلند اناس و شرکت ساختمانی BAM تحقق خواهند بخشید. ساخت لولهای به طول ۳۰ متر اولین قدم در اجرای این پروژه است. تیم هوتر، مدیر عامل هارت به پایگاه رویترز گفت:
با بهرهگیری از این امکان ما تمامی سیستمهایی را که به سرعت خیلی بالایی نیاز ندارند، آزمایش خواهیم کرد؛ از جمله سیستم معلق ماندن در هوا و همینطور سیستم نیروی محرکه. اما موضوعی که بسیار اهمیت دارد، این است که تمامی سیستمهای ایمنی، در سرعت پایین اما با امکانات تمام و کمال آزمایش خواهند شد.
برای دور اول آزمایش هزینهای به مبلغ ۶۷۵ هزار دلار صرف شده است؛ ولی خط آزمایش با سرعت بالا در سال ۲۰۱۹ که برای تکمیل هدف ایجاد هایپرلوپ بین آمستردام و پاریس در سال ۲۰۲۱ انجام خواهد شد، مبالغ بیشتری میطلبد.
هایپرلوپ سیستم حمل و نقل مسافر و بار است که امکان جابجایی با حفاظ برای سفر با سرعت حدود ۱.۱۲۶ کیلومتر در ساعت را از طریق لولههایی (یا احتمالا تونل) فراهم میکند. این تکنولوژی را اولین بار بنیانگذار اسپیس ایکس و مدیر عامل آن، ایلان ماسکمطرح کرد.
بهجز مواردی که در مناطق اروپایی ذکرشدهاند، پروٰژههای دیگر هایپرلوپ که در حال حاضر کار میکنند؛ در کانادا، لسآنجلس و دبی قرار دارند.
مشاهده پست مشابه :
راهنمای انتخاب رشته تکنولوژی پرتوشناسی ظرفیت و دانشگاه های پذیرنده کنکور سراسری