مهدی خلج، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مورد بیماری تب کریمه کنگو گفت: «بر اساس آمارهای منتشرشده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد افراد مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کشور تاکنون ۳۱ نفر بوده است که ۳ نفر از این افراد فوت شدهاند و ۲۸ نفر دیگر زندهاند.»
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود که نباید در آمارتلفات این بیماری حتی بهاندازهی یک نفر اغماض کرد. بیماری تب کریمه کنگو در سال ۸۹ تعداد ۱۵۴ نفر را مبتلا کرد که از بین آنها، ۲۸ نفر فوت شدند. مقایسهی این آمار با میزان مبتلایان و کشتهشدگان این بیماری در حال حاضر نشان میدهد که کنترل، مراقبت و نظارتها بیشتر و دقیقتر شده است.
خلج ادامه داد: «اگرچه افزایش آگاهی مردم میتواند به کاهش ابتلا به تب کریمه کنگو و مرگومیر ناشی از آن، کمک شایانی کند؛ اما امیدواریم مانند گذشته وزارت کشور از ارائهی تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی برای خرید ماشینهای یخچالدار در مناطقی که کشتارگاههای صنعتی افتتاح میشود، حمایت کمک کند. این حمایت میتواند ساماندهی کشتارگاههای مدرن در کشور را با سرعت بیشتری پیش ببرد تا شاهد بهبود وضعیت بیماریهای مشترک انسان و دام باشیم.»
رئیس سازمان دامپزشکی کشور به مردم توصیه کرد که گوشت مورد نیاز خود را از مراکز و کشتارگاههای مورد تأیید و تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور که مهر تأییدیهی این سازمان را دارند، تهیه کنند. همچنین از کشتار دام در فضای باز و مراکز غیر محافظتشده حتی برای ادای نذر خود در ماه مبارک رمضان خودداری کنند.
به گفتهی خلج، بر اساس آمارهای منتشرشده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیش از ۸۵ درصد کشتارگاههای کشور از یخچالهای مناسب برخوردارند که همین شرایط، ویروس احتمالی گوشت ذبحشده را از بین میبرد. مردم نگران مصرف گوشتی که بهصورت رسمی در کشور عرضه میشود، نباشند. میتوان گفت تمام گوشت قرمزی که در تهران و بسیاری از کلانشهرهای کشور ارائه میشود، ۱۰۰ درصد بهداشتی و استاندارد است. مردم بهجای نگرانی مصرف این مادهی پروتئینی، نیاز خود را از مراکز عرضهی رسمی و بهصورت بستهبندی تهیه کنند تا با مشکلی روبهرو نشوند.
مشاهده پست مشابه :
راهنمای انتخاب رشته دکترای پیوسته بیوتکنولوژی ظرفیت و دانشگاه های پذیرنده کنکور سراسری