نمایشگاه نوآوری و فناوری (INOTEX2017) پس از ۴ روز به کار خود در تهران پایان داد. در مراسم اختتامیه این رویداد فناورانه، از سه استارتاپبرتر این نمایشگاه تقدیر شد.
در این دوره از نمایشگاه بیش از ۱۲۰ شرکت و تیم استارتاپی ایرانی و خارجی حضور داشتند. این استارتاپها و شرکتها هر کدام به اندازه و توان خود در اکوسیستم نوآوری فعال هستند.
حمیدرضا امیری نیا، مدیر برگزاری نمایشگاه اینوتکس اعلام کرد که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پارک فناوری پردیس در دو سال اخیر تلاش کردند تا INOTEX را از حالت نمایشگاهی صرف خارج و تبدیل به یک رویداد مهم در حوزه نوآوری و فناوری کشور کنند. بدین ترتیب با اضافه کردن نشستهای شبکهسازی و اختصاص پاویونهای جداگانه به شرکتها و استارتاپهای فعال در حوزهی نوآوری، اینوتکس به رویدادی فراتر از یک نمایشگاه عادی تبدیل شد.
امیرینیا گفت: «همه ما در این نمایشگاه تلاش میکنیم تا فرآیند ایده تا عمل و رسیدنش به بازار را بهبود بخشیم. البته بهجز بازارهای داخلی، نیم نگاهی هم به بازارهای بینالمللی داریم؛ زیرا معتقدیم فعالیت در حوزهی محصولات و خدمات high tech باید یک فعالیت بینالمللی باشد.
اکبر قنبرپور، رئیس مرکز فنبازار ملی ایراندر مراسم پایانی اینوتکس ۲۰۱۷ اعلام کرد: «در جریان این نمایشگاه ما دو پاویون اختصاصی برای ارائه بیش از ۴۵ اختراع و فناوری آماده سرمایهگذاری و همچنین ۱۵ پروژهی تحقیقاتی و پژوهشی داشتیم. دو رویداد یکی در بخش تجهیزات پزشکی و دیگری در بخش ارائهی استارتاپهای فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز در حاشیه اینوتکس ۲۰۱۷ آغاز به کار کردند.»
قنبرپور توضیح داد: «در جشنوارهی بخش پزشکی، ما ارائهی حضوری ۸ نوآوری را برای بیش از ۱۵ سرمایهگذار اجرا کردیم که به برگزاری ۳۱ جلسه بین نوآوران و سرمایهگذاران منتهی شد. در بخش استارتاپی نیز روز پنجشنبه ۷ استارتاپ برای ۲۵ سرمایهگذار ارائهی خود را در قالب استارتاپ دمو انجام دادند که ۲۱ جلسه کسبوکاری نیز در این بخش برگزار شد.»
به گفتهی رئیس مرکز فنبازار ملی ایران، ۶ تفاهمنامه و ۲ قرارداد در حاشیه برگزاری اینوتکس ۲۰۱۷ به مبلغ بیش از ۹ میلیارد تومان میان سرمایهگذاران و نوآوران امضا شده است.
استارتاپهای برتر اینوتکس
در اینوتکس یک مسابقه در قالب امتیازدهی شرکتکنندگان به سه گروه شرکتهای نوآور ایرانی، استارتاپهای ایرانی و استارتاپهای ایرانیان خارجی غیرمقیم برگزار شد. در این مسابقه با امتیازدهی بیش از ۲ هزار شرکتکننده، استارتاپها و شرکتهای برتر انتخاب شدند که به شرح زیر هستند:
شرکت نوآور برتر ایرانی: نیک آوید شريف؛ فعالیت: طراحی و تولید تجهیزات فرودگاهی (ژنراتورهای برق هواپیما)
استارتاپ برتر ایرانی: پیشگامان آباد راه ابریشم (فالکو)؛ فعالیت: حمل و نقل کالا
استارتاپ برتر ایرانی خارج از کشور: ره بین صنعت نصیر؛ فعالیت: سیستمهای کمکراننده پیشرفته خودرو
مشاهده پست مشابه :
چه نوع خودروهایی بالاترین آمار مرگ در تصادف ها را دارند؟